LUVOR

Åh va glad jag är nu!
Jag kan erbjuda er alla, eftersom nästan alla har frågat efter luvor och jag har tyvärr fått säga nej. Men nu är det nya tider, kan nämnligen erbjuda er luvor till alla färger.

Därför, jag kan erbjuda er scabrak + luvor i färgerna:

Burn, Mörkgrå, Metal blå, Marinblå, Rosa, Pistage, Stoneblå

Luvorna kommer kosta 250:-
förutom de rosa, Stoneblå och Metal blåa som kommer kosta 150:-

Sedan kan jag erbjuda resten av färgerna i endast schabrak utan luva såklart :)




GPA Speed Air Tone in Tone

Kan inte ta emot fler beställningar nu!

Många har frågat om jag kan ta hem fler saker till bra pris! Och det kan jag, just nu kan jag faktiskt erbjuda er ett KANONPRIS på Gpa:s hjälm tone in tone och den vanliga speed air.

Tone in Tone tar jag 3500:- (ca. 6200:- i butik) 

Vanliga Speed air tar jag 3200:- (ca. 5500:- i butik)

Dock behöver jag förskottsbetalning om jag ska ta hem åt er så jag inte står här med 5 hjälmar för mycket! Referenser finns självklart!


Frodo lånas ut

Usch. Det är verkligen med ett krossat hjärta jag måste låna ut min älskade Fodo! Av olika omständigheter får vi akut platsbrist den 30e, dvs om bara någon dag! Jag har kollat runt på alla stall i närheten om stallplats, utan resultat. Så sista utvägen var att sätta ut en utlånasannons på hästnet, jag har blivit både nerringd och nermailad!

Igår kom en tjej som går på svenska ridgymnasiet i Varberg, dom åkte över 5 timmar för att komma ner och prova honom! Visste ju inte riktigt vad jag skulle vänta mig eftersom det inte är så många som kan rida honom bra, ganska svårriden. Men när man hittat knapparna, jisses va bra han går!

Och det gick faktiskt över förväntan, jag började rida igång honom och hoppade några språng. Sedan hoppade Jessica upp och de klickade faktiskt ganska fort för dem. Det var även första gången som jag såg Frodo hoppa med ryttare förutom på film med mig då. Åh va snygg han var, de klippte 120 hur enkelt som hellst!

Den 7e åker han alltså upp till Jessica i Varberg, jag kommer självklart åka och hälsa på mycket för jag kommer verkligen sakna honom till 1000! Min fina Frodo, men jag vet att han kommer få det SUPER där uppe!


Scapa Sport

Eftersom ni är många som frågat efter huvor och priser så tänkte jag göra ett inlägg och berätta läget. Huvor är otroligt svårt att få tag i. Finns en den färger, ni som exempelvis vill ha mörkblåa, ljusblåa, turkosa och rosa huvor det kan jag fixa. Tyvärr ej några andra.

Nästan alla finns i både hopp och dressyr och självklart ponny och full!

Och priset på Globe collection är 700:- 



Priset på den allra äldsta modellen är 800:-
(Finns endast ett fåtal nya kvar vilket gör de otroligt eftertraktade!)



Nya modellerna ligger på 550:-



Den mörkblåa luvan kostar 200:-
(Den med 3an)


De andra kostar 150:- och de färgerna ser ni här,

Scapa Sport

Jag har fått en bra kontakt från utlandet och har fått lite erbjudande kring att ta hem Scapa Sports! Speciellt den äldre modellen. De finns alltså inte att få tag på i Svenska affärer och har man tur så kan det finnas någon som vill sälja något begagnat.

Men kan jag iallafall ta hem, och till bra priser. Ett litet utbud nedanför, kan ta hem det mesta föresten. Både täcken, skritttäcken, lindor, grimmor och benskydd. Bara att maila vad du är intresserad av så kollar jag upp det!





Ny kliniktid!

Pratade med kliniken innan och har nu fått en ny tid för en koll av hur Dite har reagerat på behandlingen. Onsdag klockan 14.00 gäller det! Snälla håll tummarna för henne!

Hoppträning

Dålig uppdatering, har så otroligt mycket i skolan! Har iallafall varit på hoppträning för första gången nu efter hans vintervila och tänkte bjuda på lite bilder! Han gick så otroligt bra, slutet var oslagbart. Vi hoppade ganska mycket studs och körde ganska mycket markarbete. Pernilla, min hopptränare fick känna lite på honom också vilket vi pratat om ett antal gånger men så har det aldrig blivit av. Jag fick i allafall chansen att få lite bra bilder på honom! Här kommer först några på oss, dock blev det tyvärr inte så många som jag hade hoppats! :)

En sak är säker, jag är så stolt över honom!   




Tummen upp för Rolf-Göran!

Rolf-Göran Bengtsson på fina hästen Quintero la Silla gjorde två kanonrundor och därmed dubbelnolla, han var slutade trea i världscuphoppningen i Geneve idag. Kul, så otroligt kul!



Ridpass och massage

Igår var massören här, Frodo var jättefin i kroppen och massören tyckte han hade blivit så snygg i kroppen nu att han fått kanonfina muskler! Han har haft sin vintervila i 4 veckor nu så igår red vi ett pass i snön. Jag hade absolut INGA förväntningar på honom, hade tänkt mig en bomb som skulle explodera av överskottsnergi men inte. Han gick så otroligt bra, lugn och sansad och framför allt, koncentrerad till 1000! Vilken underbar 4åring jag har :)

Tråkigt att inte kunna lägga in så mycket bilder på bloggen, min iphone har dött och har nu en Sony ericsson och har ingen aning om hur jag ska få in bilderna till datorn från den!?

Thule

Jag är så kär i Thule Excellent Grand Prix, speciellt den vita! Jisses va snygg den äääär!


   

Klinikbesök

Idag var jag och Dite på ATGkliniken i Tingsryd, känner mig helt tom. Det gick åt helvete helt enkelt, basproblemet sitter antagligen i höger bakhasa och sedan har hon gått och belastat alla benen fel så hon var mer eller mindre halt i alla ben. Slutade med att vi spolade benen fram, även i kotan ena bak och knät bak.

Dröjer antagligen 2-3 månader innan hon blir ridbar igen och återbesök om 3 veckor!

Vilka är snyggast?

Båda kommer från Dyons Working Collection, så frågan är vilket av tränsen som är snyggast?

Detta med inåtvända spännen för bett?

Eller detta med clips till bettet och platt nosgrimma?


Transportskydd

Känner att jag är sugen på ett par nya tansportskydd men känner mig kanska klyven. Många ser verkligen tråkiga ut! Hittade ett par från Schockemöhle som jag faktiskt tycker ser bra ut och de ska ha väldigt bra passform också som såklart är superviktigt! Vad tycker ni och vad har ni för några?


RSS 2.0