Nagelstudion

Fixat naglarna på nagelstudion idag, alltid trevligt att bli lite ompysslad ;)


Klinikbesök

Imorgon ska jag och Dite ner till kliniken, vi får se hur det går. Man kan ju inte annat än att hålla tummarna? Kommer att ha med mig 3 kompisar ner, har ju i princip legat och storgråtit varje gång vi har sprungit efter böjprov när hon har kravlat sig hoppandes fram på 3 ben. Vill bara att hon ska bli bra igen!


Hämtade tränset igår!

Igår fick jag hem mitt nya träns + tyglar från Dyon. Blev riktigt nöjd med det! Det kommer passa riktigt bra till CWDförbygeln men samtidigt vill jag köpa en förbygel från Dyon också. Sitter och funderar på om jag ska eller inte..

Jag har även varit inne på att beställa en GPA speed airtone in tone, den svarta. Så igår när jag var inne på hastnet.se var det en kille som hade tillsalu en helt ny, aldrig provad i min storlek för 3000(!) SÅLD till mig! ;)

Göteborg Horse Show

Visst är det underbart, showerna, MÄSSAN och allt, tänk att det missar jag i år. Det är sjukt tråkigt, hade verkligen en hel lista jag ville handla!

Var nämnligen först för 2 dagar sedan som jag kom på att Österrikeresan krockar med Gtb! Men jag får helt enkelt se fram emot nästa år och det är faktiskt inte fel att komma iväg på resan heller! ;)

Förra årets shopping..

Dagens



Dagens humör :
Faktiskt riktigt bra!
Dagens saknad : Frodo (såklart)
Dagens musik : Lugn.
Dagens mat : En vetekringla och en banan.
Dagens dryck : Chokladmjölk!
Dagens klädsel : Morgonrocken klär mig bra idag ;)
Dagens bok: Väster om månen med Barbara Bickmore (ända boken jag någonsin läst ut i princip)
Dagens kommentar : "Fast det behöver jag inte säga för det vet du ju redan"
Dagens roliga : Jag trots en ganska hård studentfest igår är jag inte alls särskillt bakis!
Dagens plus : Knallblå himmel och strålande sol!
Dagens minus : Ska komma 10cm snö imorgon..
Dagens frisyr : Uppsatt.
Dagens låt: Halleluhja - Jeff Buckley

- Dagens önskan : Att Dite ska bli bra, bli fri från alla skador, att få tillbaka hästen igen. På bilden, åh va jag saknar den hästen, hoppas få bra besked på fredag! (Klinikbesök)





Saknaden är så stor!

Hur kan man sakna någon så? Min lilla skrutte! När han kommer hem kommer han bli så bortskämd! Har redan inlandlat två nya Dyonträns + Dyons tyglar till honom. Ett i WC, med platt nosgrimma och clips. Sedan beställde jag hem ett Dyon The Difference idag, ska bli intressant. Dessutom fick jag ju hem min CWDförbygel för inte så länge sedan. Han är värd allt och lite till, fina fina Frodo!


5 år!

Lilla 4åriga valpen har blivit stor! Han fyller 5 år idag! Tänkte visa en före och efterbild på honom :) Det är fortfarande otroligt mycket muskler som ska på honom. Där hade han dessutom björnpäls, under den fanns bara skinn och ben!

När jag köpte honom:

Och för några veckor sedan:


Tyglar

Fick precis ett mail att det är väntetid 2 veckor innan tyglarna från Dyon skulle komma eftersom de inte fanns hemma. Dock hade det 5/8orna hemma, jag ville ha 1/2. Personligen tycker jag att de smalare är snyggare (1/2) men har inte sett skillnaden på de i verkligheten. Dessutom känns det som om det skulle vara skönare att rida de smalare. De kanske inte är så stor skillnad ändå.. Vad säger ni?



Dyon

Länge sedan nu, jag känner mig inte alls inspirerad. Frodo är utlånad, det går jättebra för honom och Jessica och han verkar trivas. Men saknaden är så stor, jag har inte ridit på typ en månad nu.. Bilen är på lagning så kan inte köra Dite till kliniken så jag vet inte hur hennes ben är.

Allt känns ganska hopplöst.


Imorgon fyller Frodo år, och jag kan inte fira honom. Men jag har
iallafall beställt lite nya grejer till honom! :) Klickade precis hem ett träns
från Dyon tillsammans med tillhörande tyglar.

Detta tränset blev det, och tyglarna på bilden. Det kommer passa bra
till CWDförbygeln jag beställde hem också!

Jag beställde det från Cheval Ridsport, där har de även 25% på valfri
vara tills den 13 feb. Skriv rabattkoden: februarisara

Så passa på! :)

RSS 2.0