Nytt träns

Jag är så trött på (alla) remontträns. Inte tränsen i sig, de älskar jag. Men modellen på de - att nosgrimman (alltid) är för lång och sitter dåligt!
Känns som om jag letat i år efter något jag verkligen gillar, men har alltid var något jag stört mig på. Hellst av allt skulle jag vilja ha Dyons remontträns i silverspännen. Men nu finns ju inte det tyvärr, så klickade iallafall hem ett från Treadstone.

Ett bra träns för en billig peng! Och dessutom när jag sökte på det så fick jag upp en webbshop som nu reade ut det för endast 499:-! (Vanligtvis 699:-) Så jag är jättenöjd och förhoppningsvis får jag det om några dagar!

Beställde det härifrån, och som tur väl va fanns det bara kvar i svart storlek full! ;)


Ny kliniktid

Idag fick jag en ny kliniktid, det känns lite som den avgörande dommen. Nu har hon varit igång ett tag och börjar komma tillbaka lite i sin form. Innan har hon ju varit så otroligt tjock av att bara gå stackarn!

På måndag klockan halv 11 ska vi dit, hoppas verkligen det går vägen! hur det än går kommer det bli tungt, skulle vara så otroligt skönt om hon går åt rätt håll. Men det betyder även att hon snart måste läggas ut på annons också. Det funkar inte med både Dite och Frodo sedan när jag ska börja jobba och så vidare. Vi får se hur det bli, bättre att hon kommer till en tjej eller kille som verkligen har tiden!

Imorgon kommer dessutom hovslagaren så går hon nya skor också :)

Kan hon komma tillbaka till formen hon varit i? Denna dagen var hon så sjuuukt fin!

SOS ANIMALS





SOS Animals

Vilka underbara 2 veckor jag har haft! Jag och en kompis gjorde alltså vårt projektarbete där, 2 veckor som volontärer i Malaga. Arbtetet är ganska hårt och otroligt givande, hundarna är underbara och behöver all hjälp de kan få så jag kan absolut råda er som gillar djur, särskillt hundar att åka ner!

Sitter på fel dator nu men bjuder på lite bilder senare :)

RSS 2.0