Frodo lånas ut

Usch. Det är verkligen med ett krossat hjärta jag måste låna ut min älskade Fodo! Av olika omständigheter får vi akut platsbrist den 30e, dvs om bara någon dag! Jag har kollat runt på alla stall i närheten om stallplats, utan resultat. Så sista utvägen var att sätta ut en utlånasannons på hästnet, jag har blivit både nerringd och nermailad!

Igår kom en tjej som går på svenska ridgymnasiet i Varberg, dom åkte över 5 timmar för att komma ner och prova honom! Visste ju inte riktigt vad jag skulle vänta mig eftersom det inte är så många som kan rida honom bra, ganska svårriden. Men när man hittat knapparna, jisses va bra han går!

Och det gick faktiskt över förväntan, jag började rida igång honom och hoppade några språng. Sedan hoppade Jessica upp och de klickade faktiskt ganska fort för dem. Det var även första gången som jag såg Frodo hoppa med ryttare förutom på film med mig då. Åh va snygg han var, de klippte 120 hur enkelt som hellst!

Den 7e åker han alltså upp till Jessica i Varberg, jag kommer självklart åka och hälsa på mycket för jag kommer verkligen sakna honom till 1000! Min fina Frodo, men jag vet att han kommer få det SUPER där uppe!


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Vad ledsamt men ändå bra!

2010-12-28 @ 15:16:30
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Linn

Ush så tråkigt, hur många hästar har du? Själv så har jag börjat leta lite smått efter en ny. Rider min gamla så länge men han är lite för liten och jag tkr han ska få hålla sig till skogspromenader.

Men svårt att åka och provrida i detta vädret :S

2010-12-28 @ 15:58:23
URL: http://qaskiz.blogg.se/
Postat av: emelie

Men usch vad trist! Ska du vara utan honom länge?

2010-12-31 @ 00:18:56
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Rebecca Joli

"där uppe" i varberg?

Det betyder att du bor söder om varberg? är väl ingenstans söder om Varberg som det tar 5h att köra till? =P Eller hon kanske bodde högre upp i landet och bara skulle ha hästen på skolan? =)

2011-01-04 @ 13:52:28
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/
Postat av: Matilda&Vicky

Fin bild!!

2011-01-05 @ 12:20:18
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0