Dagens ridpass

Började med att rida Frodo idag, testade det nya remonttränset jag köpte från Treadstone och det satt jättebra på honom! (Äntligen en remontnosgrimma som inte är för lång!) Köpte även ett äppelbett som han fick prova, trodde han skulle bita sönder det men han gick faktiskt riktigt riktigt bra på det! Märkte att han tyckte det var lite ovant början men han var väldigt fin i munnen efter en liten stund.

Vi red iallafall ut, han gick faktiskt bättre idag än igår, inte spänd alls utan helt avslappnad direkt. Det är så roligt för han blir verkligen coollugn när jag pratar med honom eller klappar han på halsen. Vi red förbi ett par tranor(lite sena?) som flög iväg och Frodo ryckte till och blev lite rädd för dom, men bara genom att prata lite så släppte han det och fortsatte som vanligt.

Vi körde mest skritt och travarbete ute, lite cerpentioner och framdelsvändningar för att köra galopparbetet på en äng. Han fick sig en genomkörare idag, ställde lite högre krav på honom idag än igår, men han var fin i båda varven och slappnade verkligen av.

Märker tyvärr att Frodo är lite öm i ryggen så det ska jag åka iväg och kolla upp, ev byta sadel också för han har musklat om sig så det ligger inte så bra längre. Tyvärr för jag gillar verkligen den sadeln!

Dite däremot var inte riktigt lika rolig att rida idag, hon var stark och var inte riktigt på humör. Men hon brunstar nu så stog mest en lång skrittur och lade in lite travarbete ibland. Man har sina dåliga dagar, hästar också! :)


Frodo efter ridpasset :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0