Tränarmail

Fick ett mail från min tränare tidigare ikväll, träningstider, kurser i sommar och massa uppdatering. Vad kan man säga? Jodå, jag ska självklart vara med och träna - i sommar!

Saknar våra hoppträningar så mycket, kommer ihåg första gången jag hoppade Frodo. Några hinder på 30cm skulle vi trava över, han förstod ingenting. Bommarna flög runt i ridhuset och några blev till och med helt snea. Men senare det ridpasset hoppade vi faktiskt några få hinder och han började förstå att man kunde hoppa över och jädra gick det undan när han fattade! Sedan dess har han bara älskat det! Ibland undrar jag om den hästen någongång kommer sluta utvecklas.

Jag kan inte förstå att du är där du är idag, jag ser fortfarande den valpiga lilla hästen utan en muskel på kroppen, mager som få. När jag red dig för första gången gjorde du inte annat än att försöka, även om det var svårt. Vi vinglade och du sökte dig mot allt och alla, självförtroendet var lågt och hovarna var rent ut sagt hemska.

Nu står du här, min fula ankunge har blivit en svan och än är det mycket kvar. Jag längtar efter dig så mycket, min gos!


Kommentarer
Postat av: Sofia Hedman

Han är verkligen riktigt fin!

2011-03-08 @ 06:38:55
URL: http://heediis.blogg.se/
Postat av: emma §

riktigt fin blogg! =)

2011-03-08 @ 07:13:39
URL: http://shitsvensson.blogg.se/
Postat av: ansa :)

jätte fin blogg! :)

2011-03-08 @ 09:27:29
URL: http://justlikeansa.blogg.se/
Postat av: ansa :)

sv. åh va kul :)

tack så mycket! :') Älskar din design!

2011-03-08 @ 22:10:51
URL: http://justlikeansa.blogg.se/
Postat av: Katrinne

Oj! Vad mycket uppdaterat sedan sist! Kul! Många inlägg att läsa. Fina bilder. Gillar också GG och ska nog köpa något hos Cheval. :) Känner precis igen det du skriver om Frodo. Min häst var mager, oriden och vinglig då jag köpte honom. Det gick inte att sitta upp på honom. Man kunde inte ens leda honom över en bom. Nu kan han hoppa, är fin i hullet, mm. Frodo ser superfin ut!!!!!

2011-03-08 @ 22:13:28
URL: http://ryttare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0